cheesecaketogo.nl


  • Wist u dat al onze Cheesecake's in onze eigen bakkerij gemaakt worden.
  • Wist u dat wij wel 15 verschillende smaken hebben.
  • Wist u dat deze als petit four, puntje, halve of hele taart ook mee te nemen zijn.
  • Wist u dat onze cheesecakes heel verslavend zijn, wij wel!!
PREMIUM CHEESECAKES
Punt: € 4,50Half (6 punten): € 25,00Heel (12 punten): € 45,00
Prijzen alleen voor afhaal. In de restaurants gelden andere prijzen

BLUEBERRRY CHEESECAKE (bosbessen)

Klassieke New York Cheesecake gevuld met bosbessen op een krokante bodem van Bastogne met een frisse topping van bosbessen, crème fraîche en bosbessencoulis.

FRAMBOZEN EN WITTE CHOCOLADE CHEESECAKE

Witte chocolade Cheesecake op een krokante bodem van Bastogne met een topping van witte chocolade ganache en frisse frambozencoulis.

COOKIE DOUGH CHEESECAKE

Klassieke NY Cheesecake rijk gevuld met cookie dough en chocolate chips op een krokante bodem van Oreo koekjes met een frisse topping van chocolade crème fraîche.

CHOCOLADE CHEESECAKE

Chocolade Cheesecake op een krokante bodem van Bastogne met een laagje zachte chocolade cake en een topping van fluweelzachte chocolade mousse.

RED VELVET CHEESECAKE

Laagjes van rode cake gevuld met onze Cheesecake vulling en een topping van zoete roomkaas crème en witte chocolade schaafsel.

MACADAMIA NOTEN CHEESECAKE

Klassieke NY Cheesecake met een vulling van gebrande macadamia noten en karamel op een krokante bodem van Bastogne met een topping van karamel crème, witte chocolade en macadamia noten.

OREO CHEESECAKE

Onze klassieke Cheesecake rijk gevuld met hele Oreo koekjes. Een krokante bodem van Oreo koekjes en een topping van fluweel zachte chocolade mousse.

NUTELLA OREO CHEESECAKE

Een hemelse vulling van Nutella en roomkaas op een krokante bodem van Oreo en hazelnoot met tussenlaagjes van hele Oreo koekjes en chocoladecake.

GEWOON LEKKER WISSELENDE CHEESECAKE

Steeds wisselende Cheesecake met de smaken van het seizoen.